Beställning och priser

Priserna visas i svenska kronor SEK och inkluderar 25% moms. Fraktavgifter och
betalningsavgifter ingår inte. Ingen minsta ordersumma.
En orderbekräftelse skickas automatiskt till den mejladress du angivit i beställningen.

Om du är under 18 år måste du ha målsmans, dvs. förälders, tillstånd.
Alla falskbeställningar spåras och polisanmäls.

Leverans

Ordrar skickas från oss senast inom ett par dagar efter att vi mottagit betalning. Leveranstid är 1-3 arbetsdagar beroende på var i Sverige du bor.
Det är ditt ansvar att lösa ut försändelsen på utlämningsstället inom 14 dagar. För försändelser som inte hämtats ut och skickas tillbaka till oss utgår en kostnad om 150 kr.
Leveransen innehåller dina varor samt en följesedel.

Leveranstid för beställningsvaror är ca 14 dagar.

Frakt

Leverans inom Sverige:
Frakt tillkommer om 39 kr.

Ångerrätt / Reklamation

Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har du som konsument (gäller ej företag) rätt att frånträda avtalet genom att meddela oss detta inom 14 dagar från mottagandet av varan. Samtliga lappar ska finns kvar och sitta fast i plaggen. Plaggen ska vara oanvända, otvättade samt det får inte lukta rök eller finnas djurhår.
Ev frakt/betalningskostnader på den ursprungliga ordern återbetalas ej.

Vid retur står du för returfrakten. Om det är något fel på varan eller om vi gjort något fel står vi för returfrakten samt frakt för att skicka ny vara till dig. Tyvärr har vi i dagsläget inte möjlighet att administrera byten utan ny order görs då.

EJ RETURRÄTT PÅ BESTÄLLNINGSVAROR!

Betalningssätt

Swish: Öppna din swishapp direkt efter att du genomfört köpet. Uppgifter skickas per automatik till din app. Avgift 0 kr.

Payson Faktura: Faktura med 14 dagars betalningstid. Avgift 29 kr.

Kortbetalning/Överföring via internetbank: Kortbetalning eller överföring via internetbank. Payson samarbetar med Visa/Mastercard och internetbankerna Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea.

Betala från Danmark/Finland: Payson kortbetalning.

Allmänt

För dig som är privatperson gäller Distansavtalslagen samt Konsumentköplagen. Dina lämnade personuppgifter hanteras enligt GDPR.

Information och bilder

Vi reserverar oss för slutförsäljning. Vi reserverar oss mot eventuella tryckfel samt mot fel i information och specifikationer vad gäller varor som förekommer i vårt sortiment. Vi kan inte garantera att bilderna återger varans exakta utseende, färg och beskaffenhet. Genuin Hälsa innehar copyright till samtliga egentagna bilder. Dessa får ej användas av andra utan tillstånd av Genuin Hälsa.

Tvist

Om tvist skulle uppkomma kommer vi att i så fall följa Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer.