Mitt namn är Linda Krogh och jag driver Genuin Hälsa sedan år 2010. Jag är så oerhört glad och tacksam att få jobba med det jag brinner för! Att dagligen få möta så många underbara människor och att få jobba med Din hälsa och Ditt välbefinnande!

2008 vår året då jag bestämde jag mig för att satsa fullt ut inom hälsa och friskvård! Det fick bära eller brista – nu var det dags!
Efter två års studier vid den Kvalificerade Yrkesutbildningen till Friskvårdskonsulent tog jag examen sommaren 2010. Utbildningen gav mig en bred och gedigen grund att stå på och jag blev bl a Diplomerad Massör och Diplomerad Kostrådgivare.

Efter examen kände jag mig redo att gå vidare på egen hand och dela med mig av mina kunskaper. Hösten samma år såg Genuin Hälsa dagens ljus! 

Under 2013-2014 vidareutbildade jag mig till Certifierad Massör och Diplomerad Medicinsk Massageterapeut vid Svenska Hälsoteamet i Karlskrona. En fantastisk utbildning som både fördjupade och breddade mina kunskaper ytterligare.
År 2014 fortsatte jag utbilda mig till Diplomerad Laserterapeut och år 2015 gick jag Stac Professional steg 1.
Min ambition är att fortsätta växa och utvecklas, både som människa och företagare, och jag söker ständigt nya kunskaper och nya utmaningar.

Jag är certifierad av Branschrådet Svensk Massage, medlem och kvalitetssäkrad i Kroppsterapeuternas Förbund, samt innehar behandlingsskadeförsäkring.  

Hos mig kan du boka massage, medicinsk laser, färgning av fransar & bryn samt spabehandlingar. Jag anpassar behandlingen efter just Dig och Dina behov!

Varm kram och hoppas vi ses!

Linda Krogh

0702-20 51 84
linda@genuinhalsa.se