Mitt namn är Linda Krogh och jag driver Genuin Hälsa sedan år 2010. Jag är så oerhört glad och tacksam att få jobba med det jag brinner för! Att dagligen få möta så många underbara människor och att få jobba med Din hälsa och Ditt välbefinnande!

Träning, hälsa och friskvård har alltid varit en stor passion för mig och jag har sedan år 2000 arbetat som gruppträningsinstruktör. År 2008 blev året då jag bestämde jag mig för att satsa fullt ut inom området! Det fick bära eller brista – nu var det dags!
Efter två års studier vid den Kvalificerade Yrkesutbildningen till Friskvårdskonsulent tog jag examen sommaren 2010. Utbildningen gav mig en bred och gedigen grund att stå på.

Efter examen kände jag mig redo att gå vidare på egen hand och dela med mig av mina kunskaper. Hösten samma år såg Genuin Hälsa dagens ljus! 

Under 2013-2014 vidareutbildade jag mig till Certifierad Massör och Diplomerad Medicinsk Massageterapeut vid Svenska Hälsoteamet i Karlskrona. En fantastisk utbildning som både fördjupade och breddade mina kunskaper ytterligare.
Därefter fortsatte jag att utbilda mig till Diplomerad Laserterapeut och har även efter det gått flertalet andra kurser och utbildningar.

Hösten 2023 öppnade jag dörren till den magiska yogavärlden och påbörjade min utbildning till 200h certifierad Yogalärare via Global Yoga. Jag valde att fördjupa mig inom YinYoga och LymfYoga. Två helt fantastiska yogaformer!

Min ambition är att fortsätta växa och utvecklas, både som människa och företagare, och jag söker ständigt nya kunskaper och nya utmaningar.

Jag är certifierad av Branschrådet Svensk Massage, medlem och kvalitetssäkrad i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund, samt innehar behandlingsskadeförsäkring.  

Hos mig kan du boka massage, medicinsk laser, färgning av fransar & bryn samt spabehandlingar. Jag anpassar behandlingen efter just Dig och Dina behov! Jag välkomnar dig även till mina Yogaklasser – min nya passion i livet! 

Varm kram och hoppas vi ses!

Linda Krogh

0702-20 51 84
linda@genuinhalsa.se