Samtal

Genom samtal med en bra coach kan du få hjälp att förstärka och bygga vidare på dina egna resurser om du t ex känner dig stressad, nedstämd eller har ångest. Du får hjälp att upptäcka vad du behöver för att må bra mentalt – och hur du genomför det i praktiken.

Coachen kan också finnas där som ett bollplank om du behöver bolla tankar och funderingar, vilket ibland kan vara lättare att göra med någon utomstående.

Samtalen är individuella och vid första besöket börjar vi med att tillsammans göra en kartläggning över vad det är du vill ha hjälp med. Denna är sedan utgångspunkten i samtalen.

”Bara du kan åstadkomma förändring men du behöver inte vara själv på vägen!”

Samtal, 60 min 650:-
3-kort: 1.850:-
5-kort: 2.995:-

boka samtal

Mindfulness

Mindfulness passar dig som känner stress, oro/ångest, har svårt att slappna av eller har svårt att släppa taget om grubblerier och tankar.
Mindfulness kan översättas till medveten närvaro. När vi känner stress och press inombords, tappar vi lätt fokus och får svårt att koncentrera oss vilket leder till att vi lätt blir impulsstyrda. Mindfulness handlar om att hitta ett förhållningssätt att leva mer medvetet i nuet.

Den 10 februari startar vi en ny kurs som är på nio gånger.
Vi träffas nio söndagar kl 10.45-ca 12.45, i Genuin Hälsas mysiga lokaler.
Vi vill självklart att du ska få ut så mycket som möjligt av kursen. Därför är det viktigt att du försöker närvara vid alla tillfällena, vilket även ger trygghet i gruppen.

Priset är 1.395:- för hela kursen. Betalning sker vid första kurstillfället.

Medtag liggunderlag, kudde och filt. Bekväma kläder rekommenderas.

I kursen övar vi oss på att hålla fokus på det som är här just nu. Med hjälp av våra fem sinnen uppmärksammar vi nuet utan att låta det färgas av dömande tankar. Vi tränar på andningsteknik, avslappningsövningar och går igenom hur medveten närvaro kan få oss att fungera bättre i vardagen.

Vid frågor och anmälan kontakta:

Tina Thuresson på telefon 0735-12 76 59 eller mail tina@genuinhalsa.se