Jag heter Tina Thuresson och är utbildad Licensierad Stresscoach och Mindfulnessinstruktör. Jag är även psykiatriskötare och har gått flera kortare utbildningar inom psykisk ohälsa och KBT.

Jag har under hela min yrkeskarriär arbetat med människor, vilket jag brinner för! Senast på vårdcentral där jag arbetade med enskilda samtal och grupper inom området psykisk ohälsa och stressrelaterade problem vilket jag kommer fortsätta med hos Genuin Hälsa.

Du är välkommen till mig om du är i behov av stresshantering, har ångest eller känner dig nedstämd. Jag erbjuder även motivationssamtal där jag finns som ett bollplank för att bolla tankar och funderingar, vilket ibland kan vara lättare att göra med någon utomstående. Jag arbetar med Dig och Dina behov. Det är viktigt att du känner dig bekväm i vårt möte!

Antalet gånger vi träffas är beroende av ditt behov, vilka utmaningar du har och vill arbeta med. Varje samtal tar ca 1 timme.

Jag kommer även att starta grupper i stresshantering och mindfulness samt erbjuda stresshantering till företag. Jag anser att det gör stor skillnad om vi kan förebygga stress i ett tidigt skede.

Välkommen att höra av dig till mig om du har frågor!

Tina Thuresson

0735-12 76 59
tina@genuinhalsa.se