Sedan 2010 driver jag Genuin Hälsa. Jag har ett genuint intresse för Din hälsa och Ditt välbefinnande. Med mig i bagaget har jag en bred arbetslivserfarenhet där den röda tråden är mötet med människor, vilket är mycket betydelsefullt för mig.
Jag har arbetat med kundservice, försäljning, marknadsföring, turism och administration både inom den privata och offentliga sektorn. Har även arbetat som grupptränings-instruktör sedan år 2000, vilket jag fortfarande gör på Wellness. Detta är en roll som jag trivs mycket bra med! Jag fullkomligt älskar att inspirera och vägleda människor!

År 2008 bestämde jag mig för att satsa fullt ut på området jag brinner för – hälsa och friskvård! Det fick bära eller brista – nu var det dags!
Efter två års studier vid den Kvalificerade Yrkesutbildningen till Friskvårdskonsulent tog jag examen sommaren 2010. En utbildning som gav mig en bred och gedigen grund att stå på i form av kunskap inom bl a fysisk aktivitet, mental hälsa, motiverande samtal, näring och hälsa, anatomi, fysiologi, folkhälsa, hälsopedagogik, organisation och arbetsmiljö. Genom utbildningen blev jag också Diplomerad Massör och Diplomerad Kostrådgivare.

Efter examen kände jag mig redo att gå vidare på egen hand och dela med mig av mina kunskaper. Hösten samma år såg Genuin Hälsa dagens ljus! Jag erbjöd mina kunder ett helhetskoncept inom hälsa och friskvård såsom massage, kostrådgivning, mental hälsa, fysisk aktivitet samt föreläsningar inom området.
Sommaren 2012 valde jag att fokusera på massagedelen och gick en kurs inom spabehandlingar för att utöka behandlingsmenyn.

Under 2013-2014 vidareutbildade jag mig till Certifierad Massör och Diplomerad Medicinsk Massageterapeut vid Svenska Hälsoteamet i Karlskrona. En fantastisk utbildning som både fördjupade och breddade mina kunskaper ytterligare.
År 2014 fortsatte jag utbilda mig till Diplomerad Laserterapeut och år 2015 gick jag Stac Professional steg 1.
Min ambition är att fortsätta växa och utvecklas, både som människa och företagare, och jag söker ständigt nya kunskaper och nya utmaningar.

Jag är så oerhört glad och tacksam att få jobba med det jag brinner för! Att få möta så många underbara människor och att få jobba med Din hälsa och Ditt välbefinnande!

image1-1

Varm kram och hoppas vi ses!

Linda Krogh

0702-20 51 84
linda@genuinhalsa.se